fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Lördag.

Inte gjort nått idag typ. Mest setat hemma sen myste vi med lördagsgodis tittade på bompa läst saga och sånt. Möblerat om lite har jag gjort och William spelar massa tv-spel för de tycks han gilla mycket hehe.

Ska nog snart gå och lägga mig.

– Pöss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: