Dom ringde från vikariestationen så ska lämna William om en halvtimme nu. Ska sedan pina mig vidare till Lindgården som ligger nedanför lasarettet typ. SKÖNT, jobbar 8,45-16.00 vilket betyder rätt snabb dag och då är det skönt att jobba. Jobbade där rätt mycket i våras, dom ringde in mig flera gånger så förhoppningsvis tycker dom jag gör ett bra jobb. Alltid kul att komma tillbaka även om de också gör att man hoppas dom vill ha en där så man inte är en dålig vikarie liksom.

William spanar på tv nu, är nått på playhouse disney. Nä lär ta och borsta håret och göra mig i ordning ska ju sticka rätt snart. Blir nog jeans idag, känns som de är rätt dumt att slänga på sig täckbyxor just nu. Det var liksom bara -1,5 ute och de lär säkert bli varmare under dagen.

Efter jobbet idag ska jag och William träffa Maria från min seminariegrupp. Och ikväll ska jag väl börja med det där för jävliga portfoliot som jag bara valt att lägga på hyllan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: