Haha skulle natta William här klockan åtta. Vaknade nyss själv. Jag och William måste somnat båda två. Hehe, jaja. Ska ta och släcka huset och gå och sova. Känner mig riktigt trött.

Idag har jag och William lekt med Linn och Lina som kom hit. Vi drog ner på stan och handlade lite roligheter. Köpte örhängen och sen hämtade jag ut ett paket och sedan tequila rose och vin till nästa helg.

Nä ska sova nu, känner att jag är trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: