Sjukdomar Ont på örat
Sjukdomar

Ont på örat

BOKSTAVLIGT på örat, bakom örat så har jag fått en finne alltså BAKOM? Hur ofta får man finnar där liksom? Och sen har jag där jag piercat mig ont fan de hade ju läkt fattar nada känner jag. Dagen har varit lugn. William och jag gick till maxi och på vägen ville han ha donken mat så tyckte att om han ville de så gärna så okej då. Så vi åt donken, sen gick vi runt på maxi och handlade lite. Sen gick vi hem, william spelade dator så råkade jag somna ett tag på soffan var rätt skönt.

Imorgon kommer Linn och Lina hit.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: