Ont på örat

BOKSTAVLIGT på örat, bakom örat så har jag fått en finne alltså BAKOM? Hur ofta får man finnar där liksom? Och sen har jag där jag piercat mig ont fan de hade ju läkt fattar nada känner jag. Dagen har varit lugn. William och jag gick till maxi och på vägen ville han ha donken mat så tyckte att om han ville de så gärna så okej då. Så vi åt donken, sen gick vi runt på maxi och handlade lite. Sen gick vi hem, william spelade dator så råkade jag somna ett tag på soffan var rätt skönt.

Imorgon kommer Linn och Lina hit.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: