Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lek och mys.

Linn och Lina kom hit idag igen, så William och Lina busade på och hade jätte roligt. Kul att träffa Linn också, vi pratade och hade trevligt. Pratades en del om lördag. Ja lördag då jag ska ha min tjugofemårsfest. Det ska bli roligt hoppas jag, köpte ju tequila rose och vin till dess och det ser i alla fall ut som det ska komma en del folk.

Björn kom hit sen så då pratade vi lite spelade spel, och så gick han hem men kom hit sen igen så åt vi mat. Nu är jag helt skum i magen det gör liksom ont. Skit drygt, men har ätit skit dumt i helgen onyttigt för man umgåts med folk. Jaja, jag gör det inte ofta i alla fall.

Nä nu ska jag ta och göra något annat. Förmodligen lägga mig och sova.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.