Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Gah, när man blir muppig.

Fan alla andra har fått tillbaka både tentan och portfoliot men inte jag. Nu är jag typ säker på att det måste vara jag som är sämst typ och att hon inte vill skicka tillbaka till mig för jag ska behöva komplettera allt för jag är dåligast typ. Jag mailade ju henne igår men har inte fått något sovar, så det är säkert så. Det känns skit tråkigt, och Björn bara. MEN snälla du får sluta tänka så jävla mycket. Men hur ska jag kunna de? Jag är sån där som sitter och grubblar och tänker att nu är det något fel och nu kommer det säkert gå åt helvete. FAN, jag vill ha tillbaka så jag vet vad jag gjort för fel liksom.

Varit i skolan hela dagen, gick bra idag. Blev aningen flum på slutet jag och Lisa och Lisa satt mest och flummade och ville hem så vi bara höll på och sa massa fjomp och skrattade, sen tog Lisa upp, Karlar är som parkeringar dom bästa är alltid upptagna då kunde jag inte hålla mig för skratt, och sen sa jag klassikern med karlar är som toaletten antingen fulla med skit eller upptagna. HAHA, mognads nivån är hög liksom. FAST det är roligt.

Efter skolan drog jag till dagis hämtade William och sen drog vi till mini-sim gud va han längtar. Han dök och for runt som en fisk. Han älskar verkligen mini-sim och det känns skit kul att gå dit då.
När vi kom hem hade Björn gjort sjuk god mat så vi åt, sen nattade jag William efter han och Björn spelat lite wii. Och sen kollade jag och Björn på, halv åtta hos mig. Sen drog han hemåt.

ÄH, ska väl sitta och ångesta mig jag nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.