Idag har jag färgat håret men även börjat skriva på scenario till IT:n, skickade in så ska se vad min lärare tycker. William har nyss lagt sig. Eller nyss för en halv timme sen typ. Imorgon ska jag jobba 7,30-16.00 lång dag men de blir nog bra, skönt sen när man får pengarna. Pengar är ju alltid välkommet. HEHE.

Annars har jag typ inte mycket att berätta. Bara 3 dagar kvar tills jag ska ha fest och 1 vecka tills jag fyller tjugofem. Blev as yr idag flera gånger jag liksom svindlat framför ögonen, har varit så i några månader nu är as läskigt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: