Färgat hår

Idag har jag färgat håret men även börjat skriva på scenario till IT:n, skickade in så ska se vad min lärare tycker. William har nyss lagt sig. Eller nyss för en halv timme sen typ. Imorgon ska jag jobba 7,30-16.00 lång dag men de blir nog bra, skönt sen när man får pengarna. Pengar är ju alltid välkommet. HEHE.

Annars har jag typ inte mycket att berätta. Bara 3 dagar kvar tills jag ska ha fest och 1 vecka tills jag fyller tjugofem. Blev as yr idag flera gånger jag liksom svindlat framför ögonen, har varit så i några månader nu är as läskigt.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: