Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Skit sjukan (CHOCK)

Jag har mått illa sen klockan tolv idag, fick lov att bosätta mig på soffan en stund, gick sedan och hämtade William, och efter de har jag liksom fått stå och hänga mot olika saker här hemma för att INTE kräkas. Tänkte att det var nån efter känning av gårdagen. MEN så pratade jag med Björn nyss berättade att jag mår illa, varpå han säger de gör jag med. Magen är inte som den ska, ville inte säga nått till dig eftersom de mår ju du inte bra av, misstänker att han menar på grund av att jag är hypokondriker. GAH, så där kom svaret. För några minuter sen kände jag att nu kan jag inte hålla i mot längre och där kom en kräka. Nu är jag yr och känner ju vad som är på gång. SER inte fram i mot natten…
Bara William håller sig frisk. Har han ju turligt nog aldrig haft magsjuka så jag hoppas verkligen han slipper få det i natt också. Nä lär gå, mår faktiskt inte bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: