Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Alla stjärtars dag.

GAH, jävla tjat om alla stjärtas dag eller ja hjärtan för alla som lever i pluttifnuff landet. Va fan? DEN här dagen är verkligen bara för att butikerna och blomster affärerna ska tjäna pengar inget annat. Men de begriper inte folk, i stället sitter singlar, ÅH man skulle haft någon att krama och vissa pluttifiserade par tror att dom är mer kära idag än dom var igår. DE är så patetiskt. Menar vad skulle en ros och present tjäna för mer syfte idag än det gjorde igår och för en månad sen liksom? Världen blir inte precis mer för det ges idag. Löjligt, eller jöll som man säger på Orsamål. Jag kan ju några ord trots att jag inte kan prata mål normalt.
Språk molur = prata mål
Skvalous = Toalett
Daia = Dö
Skretsi som en kwött = Skrik som en gris.
Pärer = Potatis

Jag kan säker mera fast inte så här så jag kommer ihåg bara så där, jag måste typ prata med nån så dyker det upp mer ord. Just ja kan säga I jetter Madeleine och de betyder jag heter Madeleine, men de förstod ni nog.

I alla fall, idag har vi varit ute jag och William. Först gick vi till mc donken, och sen hem en sväng sen drog vi ut i snön och åkte pulka och jag slängde mig i snön med William en stund. Sen kikade vi på the last unicorn och jag började stor böla fast jag satt och läste för William, kan vara sjukt känslig ibland. Om en kvart ska jag och William kika på melodifestivalen äta chips och William äter just nu sitt godis så han ska nog fortsätta med de. Båda sitter i morgonrockar och ska mysa i soffan. Det är verkligen gos att ha honom hemma dom här helgerna när han är bara med mig.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: