Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ute lek i snön.

Jag och William och Björn drog till kniva idag. Jag och William också pulka och snowracer och sen gick vi in till Björns mormor och morfar och fikade. Efter de lekte vi lite till. Så himla mysigt väder. Det droppade från taken idag trots att det är minusgrader. Älskar verkligen våren. Jag är en sån där konstig typ som älskar när man märker att det går åt rätt håll, mot sommaren. Vintern har aldrig varit min grej riktigt.

Åkte hem sen och lagade pizza. Blev riktigt gott. Björn hade då dumpat av oss här. William sover och jag gör inget.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa