Ute lek i snön.

Jag och William och Björn drog till kniva idag. Jag och William också pulka och snowracer och sen gick vi in till Björns mormor och morfar och fikade. Efter de lekte vi lite till. Så himla mysigt väder. Det droppade från taken idag trots att det är minusgrader. Älskar verkligen våren. Jag är en sån där konstig typ som älskar när man märker att det går åt rätt håll, mot sommaren. Vintern har aldrig varit min grej riktigt.

Åkte hem sen och lagade pizza. Blev riktigt gott. Björn hade då dumpat av oss här. William sover och jag gör inget.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: