Jag och William och Björn drog till kniva idag. Jag och William också pulka och snowracer och sen gick vi in till Björns mormor och morfar och fikade. Efter de lekte vi lite till. Så himla mysigt väder. Det droppade från taken idag trots att det är minusgrader. Älskar verkligen våren. Jag är en sån där konstig typ som älskar när man märker att det går åt rätt håll, mot sommaren. Vintern har aldrig varit min grej riktigt.

Åkte hem sen och lagade pizza. Blev riktigt gott. Björn hade då dumpat av oss här. William sover och jag gör inget.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: