Ska ut ikväll. Väntar på att Linn ska komma hit bara, sen blir det att dricka lite vin och sen drar vi till kåren. Hoppas verkligen att det ska bli roligt ikväll. Brukar vara kul där så får hoppas de blir det nu också. Tänkte om jag skulle ta och ha kjol får se, just nu sitter jag i jeans men kanske ska byta till kjol bara för att göra nått wild för en gångs skull.

Jobbat idag var riktigt skönt nu har jag på tre dagar tjänat 2800 de känns riktigt bra tänkt jobba riktigt mycket nu så har man tur är man sedan lite rik i april månad. Nä nu ska jag vänta in Linn.

Puess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: