Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Jobbing

Jobbat idag igen. De går verkligen framåt as mysig förskola. Annars har jag sista dagen imorgon, sen lär jag skynda mig till systemet och handla lite, sen dra hem och städa i ordning lite mer sen runt klockan 20.00 kommer Linn hit så då ska hon fixa sig sen ska vi till kåren och festa. Ska bli riktigt roligt. Fast får fan inte tag på dom på kåren har ringt som fan om gästlegg och de är aldrig nån där och dom svarar inte har mailat men inte fått svar så ska försöka ringa imorgon igen. Blir ju roligt om man kan komma in där liksom nu när jag och Linn planerat de.

William drar till Björn, men Björn ska till västerås och glo på bandy så Björns syster Emma ska vara barnvakt åt William då. Annars blir helgen lugn tror jag ska plugga och fixa med de som ska göras klart tänkte även börja lite med tentan.

Nä nu ska jag avrunda. Snart dags att sova. Ska ju upp runt sex imorgon bitti.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: