Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Måndag och tentan är klar.

Gjorde klart tentan idag, egentligen skulle den vara klar på onsdag men jag blev klar idag orka sitta och dra ut på tiden. Får hoppas den blir godkänd i alla fall.
William har fått solbränna sen igår helt röda och fina kinder har han ser så himla vårigt och fint ut lilla hjärtat. Jag, Björn och William tog en kvällspromenad och knäppte kort med systemkameran lägger strax upp dom på bilddagboken. Skriver med Anna på msn, hon ska ner till Falun på onsdag så vi kommer nog hinna träffas en sväng ska bli skoj. Imorgon ska jag jobba 8,30-17.00 . De går rätt fort när man väl är och jobbar men ändå känns dagarna sjukt långa när man väl är där. Skumt nog. Men skönt med pengar också, jag känner att jag behöver dom sen får jag jobba med en urgullig pedagog också så då går dagen riktigt fort och barnen är jätte gulliga och snälla.

Är föresten gladare idag som de kanske märks? Tror helt klart det är våren som fått sprätt i mig. Blev helt nipprig av den här underbara vår vädret.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.