Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Tränat

Gud finns de allvarligt något som är så skönt som att träna. Känslan av att svettas och veta att fläsket brinner och att sedan få belöningen som är att basta. Jag och Sofie är typ sålda på träningen. Jag älskar de. De kan låta helt sjukt eftersom jag inte alls varit sådan förr man de är så himla skönt. Att först svettas vid maskinerna, sedan göra massor för att få magen att komma i trim och sedan fylla i allt man gjort för att vandra vidare till omklädningsrummet och bastun. Att sitta där i bastun insmörd med bodyscrub och hårinpackning och bara njuta av hur porerna öppnar sig av svett och värme och sedan kliva ur med baby mjuk hud. JAG älskar det.
Anna berättade en så himla rolig nyhet för mig idag att hon fått erbjudande om lägenhet här uppe, det betyder att hon nu kommer bli tvingad av mig och Sofie att börja i bränna fett klubben. JAG vet att Anna innerstinne drömmer om detta *haha*. Och påstår du annat ANNA vet jag att du ljuger haha.

Ska gå och lägga mig nu är trött. Imorgon blir det föreläsning och studiegrupp (snark) och efter de på eftermiddagen ska vi åka till Orsa och hämta min nya tvättmaskin som är kombinerad tvätt och tork. SÅ himla praktiskt dom andra (hade en tork och en tvätt) skänkte jag till ta till vara.

Nä som sagt ska bege mig till sängen nu.

– Puss på er rumpor –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.