Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Filmkväll

Började dagen med att vakna hos Björn fick skjuss hem, efter de gick jag till skolan. Sen har jag tvättat. sofie kom hit så vi gick på 1½ timmes afrodance så himla roligt. Åkte hem och träffade Linn här. Kikade på arn och åt gott.
Nu ska jag gå och sova är trött.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: