Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Afropowerdance

Idag klockan 17.30 och två timmar framåt ska jag och Sofie på afro. Det ska bli sjukt skönt. Älskar verkligen känslan av att gymma.

Igår hämtade jag min fina tvättmaskin/torktummlare. Det känns så himla bra, och den är TYST! Gud min förra lät som den skulle riva hela huset haha. Sonen är hos sin pappa i helgen. Så jag ska försöka göra av med lite IT pluggande. Hoppas även på en lika fin helg som det är ute nu så jag kan njuta av solen. Ska snart vika lite tvätt och sen ska jag sortera lite papper och slänga lite prylar. Ja de är väl typ vad man gör när man är ”ledig”.
Vad ska ni göra ikväll?

Innan. En tork och en tummlare (gav dessa till TTV)


Nya maskinen. En kombinerad! Så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.