Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Söndag

Idag kom han hem mitt hjärta! Gud jag älskar det äntligen liv och rörelse här hemma. Jag är as trött just nu lär gå och sova rätt snart. Ska jobba imorgon 8.30-11-30 och sen ska jag till skolan deräkt och vara där till 14.30 dagarna går fort måste jag säga.

Nä var typ bara de.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: