Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Jobb och skola

Idag jobbade jag på allergiavdelning och så himla kul det var. JAG älskar verkligen att kunna blanda jobbet att vara med sjuka och barn. De var ju de jag valde mellan att bli sjuksköterska och jobba med sjuka barn, eller att bli förskollärare. Att få fast tjänst på allergiavdelning skulle vara drömmen. Imorgon ska jag på PO dag. Det står för partnerområdesdag och handlar om att man träffar sin handledare och andra ur skoldistriket och diskuterar och lyssnar. Vi får fika också.

Vi åkte förbi Joel och Kristina idag så fick hålla lite i deras lilla Liam som blivit rätt stor nu sex månader. Nä nu ska jag ta och glo på nätet sen blir det att sova.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.