Drog till lung och allergi och fick sprutorna. Satt där sen gick jag hem och städade och röjde. Björn kom hit till tre så då drog vi till tippen. Så slängde jag en gammal byrå jag haft, sen ett fult cd-ställ, min tvättställning som rasade ihop i helgen. Sen gav jag strykbräda, typ sån där måla vad som ska göras tavla och hatthylla till ta till vara. Skönt att bli av med massa skräp som bara ligger annars.
Drog hem och björn bjöd på kött, klyftpotatis, tatziki och bröd. Himla gott. Sen drog han för att fixa bilen med Joel och jag har tagit de lugnt här hemma. William somnade nyss ska väl typ snart göra desamma.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: