Sprutor

Drog till lung och allergi och fick sprutorna. Satt där sen gick jag hem och städade och röjde. Björn kom hit till tre så då drog vi till tippen. Så slängde jag en gammal byrå jag haft, sen ett fult cd-ställ, min tvättställning som rasade ihop i helgen. Sen gav jag strykbräda, typ sån där måla vad som ska göras tavla och hatthylla till ta till vara. Skönt att bli av med massa skräp som bara ligger annars.
Drog hem och björn bjöd på kött, klyftpotatis, tatziki och bröd. Himla gott. Sen drog han för att fixa bilen med Joel och jag har tagit de lugnt här hemma. William somnade nyss ska väl typ snart göra desamma.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: