Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Lugn dag

Idag så var vi på typ konferans med skolan. Heter PO-dag så vi hade med vfu lärare och sen vi studenter pratade om genus väldigt intressant. Fick lite fika och sen gick jag och sandra och fikade lite på åhlens. Efter de drog jag och hämtade William. Plockade bort stödhjulen från Williams cykel. Sen drog dom till kniva. Somnade tidigt gjorde både jag och William.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.