Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredag

Gör typ inget. William har somnade för ett tag sen. Idag har vi hämtat ut ett paket med filmer från homeenters barnklubb. William såg nämligen på barbie film med sin tremänning och blev helt fast så nu har han två såna. Han kikade på båda idag. Andra filmerna finns så klart på BDB.

Har egentligen inget spännande att berätta. Eller jo en sak, Jag älskar William så det gör ont i hjärtat. Mitt fina underbara barn! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: