Sonen drog på kalas hos sin gammel-farmor och gammel-farfar idag. Så jag gick ner och träffade en tjej jag gick med förra terminen och hennes pojkvän/sambo.

De var gårdsloppisar i Elfsborg. Köpte inget men kul att gå och kolla. Fanns ju väldigt mycket nytt folk sålda som man SÅG och läste på var nytt. Tänkte på det när man gick omkring där hur fint folk bor. Värsta trädgårdarna och en bjöd in en i huset så man fick se. Alltså, det är en stor skillnad mot att typ bo som man själv gör i lägenhet. Värsta villorna i trähus och jätte fint, fast kostar där efter också. Folk som bor där är ju typ ”rika” och har fina och välbetalda jobb, inte som en själv typ studerande mamma. Idag var sån där dag när jag kände mig liksom FAN jag vill med vara rik haha. Kunna ha en stod trädgård, ha ett hus som man inte har lån. Ja sånt där, fast jag ska inte klaga jag har pengar så jag faktiskt klarar mig (och sparar undan), tak över huvudet och mat på bordet. Finns ju dom som inte ens har de.
Jag är tacksam över de liv jag lever. Nog för att jag inte alltid är RIK eller har råd att spändera massor med pengar, men jag har pengar så jag klarar mig och jag kan unna mig roligheter ibland. Visst skulle de vara kul med pengar man kunde bada i men samtidigt så är jag glad för att ha pengar så jag kan göra de som är viktigast också. Spändera på sonen, handla mat och hygienartiklar, kunna åka på semester eller lite andra resor,  har tak över huvudet och framför allt ett VÄLDIGT bra liv. Jag älskar mitt liv. Är tacksam för mitt liv det tycker jag fler också ska vara.
Vad glad för de du har det finns dom som önskar sig precis ditt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: