Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Måste vara nått fel.

Publicerade 08 maj 2009 Uncategorized Leave a Comment Redigera

VA fan klockan är snart 02.00 och jag är uppe. Anledningen? Jag kan inte sova, fördelen är den att jag gjort en uppgift till skolan i alla fall känns skönt att vara av med den. Oroade mig ett tag att aldrig bli klar men nu så. KLART och de känns super bra. Tänkte att jag ska sätta mig imorgon och göra klart uppgiften till IT:n också, lämna in den och sedan på lördag ska jag försöka skriva lite på skrivuppgiften som ska lämnas in den 29/5 . Sen har vi ju perfomansanalysen också. Den känns värst. Jag tror den kommer dryga sig i helt och hållet, för jag begriper inte uppgiften riktigt. Ska fråga i skolan när vi har workshop hur dom andra har gjort. Snart har T2 passerat på lärarprogrammet. Jag fattar inte att tiden gått så fort, minns när jag satt där första dagen i Aulan och dom informerade massor, minns den där paniken SKA jag verkligen gå här på CAMPUS med massa folk? Men de gick ju jätte bra och jag trivs. Sjukt egentligen för jag är rätt enstörig ibland. Nu när jag gjort mig av med ett stressmoment kanske jag ska försöka gå och sova?

JAG borde sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.