Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Larz Kristerz

Hehe, nu ska jag berätta en riktig sanning. Ni kommer väl dö eller nått. I alla fall den 22/5 ska jag och Linn ta bussen till Rättvik, där ska vi slå upp Linns fyrmanna tält och sedan ska vi grilla (på än engångsgrill. Men grillningen får Linn stå för) , i alla fall sen ska vi dricka alkohol. Blir nog att jag köper vin utöver mina öl jag tänkte dricka. I alla fall, så ska vi sedan roa oss med att kika på dansbandskampen och då främst LARZ KristerZ haha, folk i skolan tycker jag och Lisa är helt sjuka tror jag. Men nu har jag alltså fått med Linn på Larz-Kristerz turne också. Lena kommer dit senare och jag hoppas även Anna kommer. Hehe, har en känsla av att den här kvällen kommer bli oförglömlig. Madde som hatar dansband ska glo på dansband (bara för jag är en patriotisk Dalkulla SÅ klart).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.