Larz Kristerz

Hehe, nu ska jag berätta en riktig sanning. Ni kommer väl dö eller nått. I alla fall den 22/5 ska jag och Linn ta bussen till Rättvik, där ska vi slå upp Linns fyrmanna tält och sedan ska vi grilla (på än engångsgrill. Men grillningen får Linn stå för) , i alla fall sen ska vi dricka alkohol. Blir nog att jag köper vin utöver mina öl jag tänkte dricka. I alla fall, så ska vi sedan roa oss med att kika på dansbandskampen och då främst LARZ KristerZ haha, folk i skolan tycker jag och Lisa är helt sjuka tror jag. Men nu har jag alltså fått med Linn på Larz-Kristerz turne också. Lena kommer dit senare och jag hoppas även Anna kommer. Hehe, har en känsla av att den här kvällen kommer bli oförglömlig. Madde som hatar dansband ska glo på dansband (bara för jag är en patriotisk Dalkulla SÅ klart).

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: