Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Köttbullar och makaroner

Egentligen tycker jag inte om makaroner men sonen älskar det. Så jag får ställa upp, just nu lagar jag de då. Enkel svensson basföda typ. Sonen spelar just nu playhouse disney favoriten på nätet. Är de inte sjukt egentligen?  Hur små barn kan lära sig surfa, snackar om nätet och kan massor om datorer. Så tänker man på sig själv i den åldern man hade typ inte ens tv-spel. Eller ja inte jag i alla fall. Fick mitt första tv-spel när jag var typ 6 år tror jag. Därimot lekte man ju mer ute då. Fast jag tror föräldrarna var mer säkra då än idag. Nu förtiden med massa barn som kidnappas eller mördars törs i alla fall inte jag låta sonen vara ute ensam. De är hemskt men så är de ju. När sonen ska börja skolan lär man ju följa med honom dit varje dag jag tänker då inte låta honom gå själv.

Hur är ni? Är ni så att ni knappt törs låta era barn leka ute själva? Eller leker era barn ute mycket själva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.