Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Badande barn och hudflag på tungan.

GU va as äckligt i morse var som nått skumt på tungan. Gick till toaletten och de var typ som papper som kom av tungan. AS äckligt tur att man har tungskrapa så var bra att få låss. Tror de beror på såna där salta godisar jag åt. Brukar typ bränna och bli as skumt på tungan efteråt så nu misstänker jag att jag inte tålt sånt dära.

William badar, vi har glott på film idag. Är typ de ända vi gjort spelat lite dator och bara njutit av dagen. JAG längtar efter sommaren nu. Kunna vet att man bara har skolan men just det där att kunna koppla av lite för de behöver jag. Känner mig liksom trött hela tiden. Ska snart gå och lägga William sen ska jag också lägga mig ska jobba 8.30-16.30 imorgon. Känns som en lång men ändå bra dag.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.