Badande barn och hudflag på tungan.

GU va as äckligt i morse var som nått skumt på tungan. Gick till toaletten och de var typ som papper som kom av tungan. AS äckligt tur att man har tungskrapa så var bra att få låss. Tror de beror på såna där salta godisar jag åt. Brukar typ bränna och bli as skumt på tungan efteråt så nu misstänker jag att jag inte tålt sånt dära.

William badar, vi har glott på film idag. Är typ de ända vi gjort spelat lite dator och bara njutit av dagen. JAG längtar efter sommaren nu. Kunna vet att man bara har skolan men just det där att kunna koppla av lite för de behöver jag. Känner mig liksom trött hela tiden. Ska snart gå och lägga William sen ska jag också lägga mig ska jobba 8.30-16.30 imorgon. Känns som en lång men ändå bra dag.

– PUSS –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: