Jobbat

Jobbade idag, skönt sen nästa månad när man får pengarna. Blir bra för dom kommer användas till semestern. William ligger i sängen tror han sover, tycker det låter som de. Imorgon börjar jag klockan sju vilket betyder att William ska lämnas halv sju. Är trött så ska strax bege mig till sängen.
Imorgon lär jag städa här hemma dammsuga och sånt där, ett paket med en madrass till sängen tjatas om på sms på morgonen, har den på ica kom dit i måndags så dom vill väl bli av med den. Önskar fan att maxi kunde ta emot paket hade varit betydligt lättare då.
Nä om man kanske ska ta och bege sig till sängen.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: