Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Jobbat

Jobbade idag, skönt sen nästa månad när man får pengarna. Blir bra för dom kommer användas till semestern. William ligger i sängen tror han sover, tycker det låter som de. Imorgon börjar jag klockan sju vilket betyder att William ska lämnas halv sju. Är trött så ska strax bege mig till sängen.
Imorgon lär jag städa här hemma dammsuga och sånt där, ett paket med en madrass till sängen tjatas om på sms på morgonen, har den på ica kom dit i måndags så dom vill väl bli av med den. Önskar fan att maxi kunde ta emot paket hade varit betydligt lättare då.
Nä om man kanske ska ta och bege sig till sängen.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: