Idag firade dom förskolansdag på Williams dagis. Jätte mysigt var de, vi grillade lite sjöng lite sånger och sånt. Är trist bara att man typ inte känner nån av föräldrarna nå bra. Eller ja Karin då men hon var ju inte där. Dom andra har typ fler barn eller femtontimmars eller så har dom andra tider en mig så jag kan liksom aldrig lära känna dom. Är väl så antar jag. Idag var det ett barn som jag inte sett förut tror han heter Johan när jag hämtade William som sa, VAD heter du? Jag sa Madde, var på han svarar (jag hade hämtat William så vi var utanför staketet) AHA han heter William i alla fall. Jag bara jo jag vet han är ju mitt barn *hehe*. Den där Johan såg rätt så förvånad ut. Är rätt ofta så, barnen liksom frågar om jag är Williams mamma sen ser dom förvånade ut. Jag vet inte vad dom tror jag är? Hehe, och när jag säger till andra barn att jag har ett barn så frågar dom “ÄR du vuxen?” haha. VAD tror dom jag är? Ett barn *asg*. William sover nu i alla fall. Ska väl snart joyna honom. Imorgon ska jag ha klädparty här hemma. Inne i nån bantningshets fas inser att det är dags för de, SVÅRT att banta bara när man jobbar och måste äta med barnen. Imorgon lär jag bjuda på bakat också. Jag tänkte försöka smita undan onyttigheterna på nått vis. HAHA, önsketänkande kanske?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.