CSN strul och magvärk

Fan va  störd jag blir. Jag ringde CSN för jag såg att jag endast blivit beviljad studiemedel för 1 månad under sommaren, trots att jag sökt för hela och kommer läsa under hela sommaren. Blev så förbannat störd liksom. Har lämnat intyg osv. Så nu måste jag vänta på att studievägledaren kommer på måndag. SNARK , känner mig redigt störd. Jag vet ju att jag har rätt till studiemedel men alltid ska de vara nått krångel. HATAR myndigheter.

Annars vaknade jag i natt med världens magvärk tror fan jag hade tarmvred? De gjorde så ont att jag ville dööö typ. Gu jag tyckte sjukt synd om mig själv. Jag och sonen har glott på mio min mio. Så himla bra film. Sonen var mycket imponerad. Nä nu ska jag lämna datorn.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: