Fan va  störd jag blir. Jag ringde CSN för jag såg att jag endast blivit beviljad studiemedel för 1 månad under sommaren, trots att jag sökt för hela och kommer läsa under hela sommaren. Blev så förbannat störd liksom. Har lämnat intyg osv. Så nu måste jag vänta på att studievägledaren kommer på måndag. SNARK , känner mig redigt störd. Jag vet ju att jag har rätt till studiemedel men alltid ska de vara nått krångel. HATAR myndigheter.

Annars vaknade jag i natt med världens magvärk tror fan jag hade tarmvred? De gjorde så ont att jag ville dööö typ. Gu jag tyckte sjukt synd om mig själv. Jag och sonen har glott på mio min mio. Så himla bra film. Sonen var mycket imponerad. Nä nu ska jag lämna datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: