Dagen

Vet inte hur jag ska se på saken från idag?

Jag följde med Lisa på mc donalds (syndade) fick lov att ställa mig på vågen nu trodde vågen skulle visa uppgång på allt jag gått ner men jag stod stilla? Är de normalt? Alltså att inte gått upp nått under en hel dag. JAG blev glad visserligen. Var på maxi idag och köpte laktosfri fil som jag ska göra dryck av imorgon sen köpte jag paltbröd som jag ska ha kaviar på imorgon, de är också sån där sak man går ner i vikt av. Tänkte äta det till lunch. Brödet alltså med kaviar på sen te till. Till frukost blir det drycken. Till middag har jag tänkt GI:a försökt mig på det på sista tiden igen funkar bra.

Annars William sover. Han är för go alltså pratar och berättar så mycket mitt lilla/stora hjärta.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: