Småbarnåren

Dagen

Vet inte hur jag ska se på saken från idag?

Jag följde med Lisa på mc donalds (syndade) fick lov att ställa mig på vågen nu trodde vågen skulle visa uppgång på allt jag gått ner men jag stod stilla? Är de normalt? Alltså att inte gått upp nått under en hel dag. JAG blev glad visserligen. Var på maxi idag och köpte laktosfri fil som jag ska göra dryck av imorgon sen köpte jag paltbröd som jag ska ha kaviar på imorgon, de är också sån där sak man går ner i vikt av. Tänkte äta det till lunch. Brödet alltså med kaviar på sen te till. Till frukost blir det drycken. Till middag har jag tänkt GI:a försökt mig på det på sista tiden igen funkar bra.

Annars William sover. Han är för go alltså pratar och berättar så mycket mitt lilla/stora hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: