Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Flyttdag numero 1

Då börjar de flyttdag nummer 1.

Idag flyttar brossan in i sin etta. Om folk undrar om vi ska bo nära varandra i stan måste jag säga nej. Jag bor rätt centralt min bror ska bo i utkanten men det går lätt att ta bussen eftersom nästan all busstrafik går i närheten ifrån här där jag bor. Sonen är hos sin pappa idag, själv har jag sjukt tråkigt. Hade varit trevligt att liksom få göra något utöver det vanliga idag. Nu kommer alla normala människor åka på raggar rallyt eller så kommer dom ligga i solen. Jag har cancerfobi i och med att jag är hypokondriker så jag får panik av att ligga i solen. Folk tror jag skämtar när jag berättar att jag vägrar solarium, har legat i solarium 2 gånger i mitt liv, båda var sist jag var utomlands för nio år sedan. Där har ni ytterligare en fobi FLYGPLAN, jag tycker de är så sjukt läskigt att man är hur många meter upp i luften som helst och att man när dom helst kan krascha, och värre av DE är sjukt långt ner. RYYYYYYSER , jag är höjdrädd så till den grad att jag får svindel bara jag står i ett tvåvåningshus och kikar ner. Lika med båtar, jag vågade mig ut i en eka i sommras var livrädd hela resan. Färjor har jag aldrig provat och kommer förmodligen aldrig göra heller.
Till saken hör är nog att jag är rätt rädd för allting. Det begränsar ju min värld men samtidigt är det inget jag lider av. Jag undviker höjder, jag undviker att sitta i solen för länge och jag undviker båtar. Eftersom jag klarat mig utan dom i 25 år så känns det inte som att jag behöver dom nu heller. Visst ibland längtar jag till att mysa på restauranger utomlands nära havet men som tur var finns mitt favoritfordon då BILEN.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: