Tänkte skriva en snabbis innan jag beger mig till sängen. Jag somnade på soffan efter jag kommit hem, sonen kikade på bompa och jag sov på grund av huvudvärken. Hade nog förväntat mig lite åska vill jag faktiskt säga men någon åska blev det inte, i stället så hade jag huvudvärk ändå. Sonen sover sen flera timmar tillbaka. Jag har fördrivit tiden på facebook. JAG har blivit en torsk på facebook. Jag som typ tyckte facebook var ett riktigt konstigt ställe. Nu är man medlem där och skriver massor.

Nu tänkte jag gå och sova. Glömde visa bild på blåbärspajen jag gjorde i torsdags för lingon och blåbär så tänkte slänga in den här som bild. Den var inte så mycket för ögat men blev sjukt god ändå! Blåbären var självklart hand plockade, här äts inget halvfabrikat.


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: