Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Renovering?

Har två killar här som ska fixa fläkten låter för jävligt i hela lägenheten, tur man ska hämta sonen snart dom lär väl dragit tills man kommit hem. Undra om fläktarna är fulla med skit eller nått? Dom tycks dammsuga länge. Men det ska kanske vara så, jag har INGEN koll på sånt där. Luktar typ stark parfymnerat här, måste vara från grannarna HAHA.

På tal om det har dagen varit så intensiv att jag har huvudvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.