Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Halsont

Har ont i halsen idag också. Dock tycker jag det har dempats något. Sonen är lämnad på förskolan. Jag borde plugga lite och ska försöka göra de. Kommer skriva ett privat inlägg efter detta, ni som har lösenordet vet vilket det är. Samma som dom andra inläggen jag skrivit.

Ska komma hit några och fixa med ventilerna idag, trodde dom skulle ta min lägenhet först i och med att den ligger i huset närmast. Nu kan dom komma när som helst. Vet inte ens vart ventilerna finns i den här lägenheten, dom hade bett om att man skulle göra tillgänglighet men kändes rätt svårt när man inte ens vet VART man ska göra öppet åt dom. KARTA och kompass tack! Ska städa lite idag också. Känns som det behövs. OCH måste komma ihåg att köpa nya disktrasor, glömt det några dagar nu. MEN idag ska det bli av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: