Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Ny skärm.

Fick den nya skärmen idag. Hämtade även ut mitt klädpaket från me and i. Har knäppt kort men det kommer senare. Jag orkar tyvärr inte blogga något större just nu. Jag känner mig helt enkelt alldeles för slut för att göra det. Har två dagars planerat jobb idag, imorgon samt på fredag. Kan inte låta bli att känna att jag oroar mig inför detta. Men det ska nog gå bra hoppas jag.

Jag har fått en skum hosta, jag hostar och det gör ont bak i ryggen typ vid skulderbladen. Liksom hugger när jag andas och hostar. Ska ringa vct efter jobbet imorgon. MÅSTE köpa linsvätska något jag skjutit på hela veckan, dum som jag är. Riktigt onödigt gjort av mig för nu värker ögonen, sovit med linserna är natt och dag men man ska ju ändå inte sova  med dom FÖR ofta. Imorgon efter jobbet så ska jag fixa det där.

Bild på nya skärmen. Den är mycket större i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.