Dark Mode Off / On
Kläder

Me & I , kläder.

Handlade denna tröja på ett Me and I party jag var på den 6 september. Fick den på posten i tisdags men har inte hunnit visa. Som ni märker är jag mer eller mindre såld på klädpartyn. Men detta party hittade jag endast denna tröja på. Monster som den heter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: