Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Nytt i klädkammaren.

Har fixat i lilla klädkammaren så det ser bättre ut än det gjorde innan. Dock är jag inte helt nöjd ännu. Funderar på att köpa en vit färg och måla hyllorna på, sen ska jag ta bort mina och sonens jackor därifrån och lägga någon annanstans ska spana i vilken garderob bara. Roligt att förändra lite, egentligen sånt jag INTE ska pyssla med. Men är rastlös är van vid att ha flera miljoner saker i luften då är det svårt att tagga ner helt plötsligt och bryta tempot. Skulle vilja ha sånt där skoställ man hänger upp på sidan inne i klädkammaren så jag kunde ha mina ”fin” skor där. Typ stövlar och sånt där fjantit tjejlarv. Ska fixa till lite mer så det ser finare ut. Men de får bli en annan histora. Just nu är jag faktiskt rätt nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.