Tog och slängde ut lite från översta hyllan och la på andra ställen. Imorgon ska jag börja med projekt stora klädkammaren. Därinne har jag sängkläderna, förut var jag sugen på att ha sy hörna därinne men blev aldrig av att jag sydde något trots mina storslagna syplaner. JAG har massa saker jag vill göra i huvudet men den tiden finns aldrig trots att jag längtar efter den. I alla fall, imorgon ska jag rensa därinne i stora klädkammaren och vara hård mot mig själv. Ska slänga saker därifrån som jag ändå inte kommer använda igen. Sen ska jag se om jag inte kan göra fint därinne också.

Denna ska jag köpa till lilla klädkammaren för att ställa mina ”fiiin” skor i. Lånar bilden av Ikea.

14708_PE097727_S3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.