Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Trött

Nyss vaknat, läst tidningarna och sedan har jag satt mig här. Ska åka ner på lite ärenden idag. Ska tvätta och hänga tvätt. Såna saker måste man göra, det finns liksom inget val trots att jag känner pulsen som stiger. Men jag försöker att tänka att jag ska andas lugnt och inte stressa upp mig. Dock är det svårare sagt än gjort. För är man van vid att hela tiden ha hundra bollar i luften är det mer eller mindre omöjligt att sluta med det.

Två uppgifter till skolan ska också skickas in idag. Portfolio och så tror jag läraren sa att det var något mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.