Dark Mode Off / On
Städa

Hemma från en stressad dag.

Har inte gjort så mycket faktiskt. Städade förut och plockat ur bokhyllan/tv-bänken brossan ska få. Har även plockat ur lite filmer eftersom syrran ska få köpa mina vhs för 50 kr. Orka ha kvar såna liksom, känns mest onödigt att ha vhs hemma när man aldrig använder vhs:en.

Någon som vet vart man kan få tag på följande filmer? Rainbow brite samt fragglarna? Skulle vilja ha dessa. Värsta nostalgin ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: