Har ont i nacken och huvudet. Vet numera varför jag har det, stressen. Undrar smått varför jag känner sådan panik just nu. Egentligen har jag mina aningar, jag misstänker att det beror på en viss rädsla inför jobbet kanske? Att dom ska ringa och vilja ha dit mig imorgon. ÄLSKAR att jobba men just på grund av hur jag fick panikångest förra vecka på grund av att jag är utarbetad känner jag mig rädd inför att jobba. Jag tror jag är rädd för att jag ska bryta ihop på jobbet, få huvudvärk där och känna mig simpel. Skäms faktiskt över att jag bränt ut mig som tjugofemåring, det känns pinsamt och väldigt dumt. SÅNT ska man ha gjort när man är typ i femtioårsåldern inte när man är tjugofem. Känner mig old på grund av det här. Oroar mig alldeles för mycket, men jag vill ju jobba också det är kul att jobba för jobb ger pengar och pengar ger möjligheter. Bland annat så har jag förhandlat mig upp till högre lön idag då jag studerar så hade rätt till mera. KÄNDES grymt bra, får väl se nästa år kanske jag kan förhandla upp med lite till? I och för sig har förskollärare inte jätte bra lön så någon krona nästa år tror jag blir svårt att få men står i papprena från facket att efter varje år man läst har man rätt till lite löneförhöjning.

Ikea kommer ju som jag skrivit tidigare till Borlänge, jävlar hur debatten går på DT folk från Mora samt Insjön är bittra att inte dom fick Ikea och folk från Borlänge har fått storhetsvansinne och tror att dom nu ska bli Dalarnas största stad tyvärr så glömde dom i sin iver förra veckans debatt om att polishuset kanske ska flytta till Falun så det går lite plus minus noll där om man ska tro den där smarta politikern från förra veckan (haha). Jag bara känner PINSAMT! Ikea kommer till Borlänge och de betyder fler arbetstillfällen i Dalarna, var GLADA för de i stället för att bittra er. Själv ser jag otroliga möjligheter med Ikea, jag kommer shoppa ihjäl mig och även köpa onödiga grejor allt för ofta. Nu fattas en sak i Falun/Borlänge trakterna, TOY’s r us, hade gärna sett den butiken här i Falun. Älskar barnleksaker förmodligen mer än sonen gör, SÅ snälla toys r us om ni läser detta? Etablera er i Falun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: