Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Skulle vilja prova.

Ibland sitter jag och känner att jag skulle vilja vara lite WILD och prova en helt ny stil. Typ köpa något helt inte Maddigt och bara pröva hur det skulle se ut. Typ köpa en skinn-jacka eller päls, eller typ prova ha en prickig blus och stuprörsjeans till. Låter väl halvt sinnessjukt men ja, jag skulle vilja prova. Inte för att jag tror jag skulle passa i det men det skulle vara roligt göra något sånt där helt galet sjukt som inte alls passar in i min stil. Typ köpa ett par stövlar och vandra runt i. Jag vet dock att detta inte alls skulle vara min grej, jag skulle känna mig otroligt obekväm om jag gick ut så, men ibland funderar jag på hur det skulle kännas att prova en helt ny stil. Inte för att jag vill se ut så länge utan bara för att prova hur det skulle kännas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: