Tänkte slänga upp några bilder från i fredags. Hade riktigt kul i fredags. Drack vin och sedan tiquila rose, lurade en att jag drack vitamindryck HAHA, älskar att liksom göra såna saker bara för att, vinet såg ut som vitamindryck.

Ikväll ska jag till sonens pappa vi ska äta lite potatisgratäng och köttbit ska bli smaskigt, sen blir det vanlig bantning i veckan igen. Helgerna unnar jag mig saker på men veckorna så håller jag igen. I alla fall bilder från fredagen.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: