Så har jag sökt för högskolan samt universitet 2010 på våren alltså. Blev litteraturvetenskap på högskolan Dalarna och IT på Umeå universitet MYCKET spännande, man får hoppas man kommer in. På högskolan Dalarna bordet det inte vara något problem där är jag redan inskriven som lärarstuderande därimot Umeå vet man ju inte hur det är med.

Sonen är lämnad på sin förskola och jag är här. Skrivit klart min portfolio uppgift 2 och ska snart ta och städa lite, lär röja. Drömde om sonens kalas i natt att jag inte hunnit med och att alla barnen skulle komma. Kände att fy helvete vad man är sönderstressad när man till och med drömmer om sina oros moment på nätterna. Jag älskar att fixa och dona ändå så vet jag att det tar på krafterna.

Ute är det jätte fina höstfärger. Knäppte massor med bilder igår. Så tänkte att ni ska få lite här. Bilderna är alltså sen igår, befann mig just för stunden i stadsparken här i stan. Älskar stadsparken fint område lugnt och mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: