Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester Hemma hos mig

Idag samt igår.

Hade sjukt kul igår. Blev vin och glatt sällskap tyckte alla var jätte trevliga faktiskt, nyss lagt ut lite kort på fejan. Var ett gäng bland annat Erika och sonens pappa som klättrade upp i ett träd och satt där sen. Hehe var rätt rolig syn faktiskt. Men riktigt trevligt så jag hoppas få göra om det igen. Kommer in lite bilder imorgon.

Tänkte dock visa bilder på vad jag handlat idag på kuckelikana här i stan. En fickplunta, en ask med kåtpiller samt tuggummi med texten ”boys are stupid throw rocks at them! Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.