En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Hade sjukt kul igår. Blev vin och glatt sällskap tyckte alla var jätte trevliga faktiskt, nyss lagt ut lite kort på fejan. Var ett gäng bland annat Erika och sonens pappa som klättrade upp i ett träd och satt där sen. Hehe var rätt rolig syn faktiskt. Men riktigt trevligt så jag hoppas få göra om det igen. Kommer in lite bilder imorgon.

Tänkte dock visa bilder på vad jag handlat idag på kuckelikana här i stan. En fickplunta, en ask med kåtpiller samt tuggummi med texten ”boys are stupid throw rocks at them! Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: