Evenemang & fester Blogga naken.
Evenemang & fester

Blogga naken.

Har endast en och en halv timme på mig nu, är snart festen jag ska på sitter och äter soppa sen gårdagen samtidigt som jag jobbar. Riktig god är den fortfarande köpte med mig mjölk så ska dricka lite tiquila rose ikväll innan jag drar tänkte jag, får se om jag ska gå förbi Anna och Erika på vägen känns lättast faktiskt, köpt hålla in magen strumpbyxor. SÅNA gillar vi. Var dock stor storlek så risken är stor att jag inte kan ha dom?! Då blir det ändra kläderna. Tänkte ha en vit kort klänning jag köpte på Nelly.se för någon månad sen. Gillar vitt även om svart är den största favoriten, sen får jag se antingen svarta högklackade skor jag köpte på din sko i sommaras eller ett par vita stövlar jag köpte på din sko för kanske 5-6 år får se vad jag väljer slänger ut bilder på allt när jag ätit soppa, duschat och gjort mig till partymänniska!

So long långkalsong!

Related Tags:

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: