Dark Mode Off / On
Kläder

Att köpa eller inte köpa DC skor det är frågan.

Spanat in dessa skor på brandos, råkade nämligen se att mina skor har slapp sula på båda skoran. SKIT skor, köpte dom på stadium i våras man tycker ju dom borde hålla ett tag. Egentligen om jag ska köpa dom där DC skorna som jag varit en sucker på sen förra året borde jag passa på att köpa vinterskor också bara för att. Mina jävla tår blir som isklumpar på vinter för jag förfrysit dom i vanliga skor. Någon som vet om DC är små eller stora i storlekarna? Älskar rosa, jag är en sucker på ROSA vill endast ha rosa grejor.

Så hur ska man göra. Ska man sats på dessa DC skor eller inte?! Behöver hjälp!

14275-p

Bilden lånad av brandos.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: