Att köpa eller inte köpa DC skor det är frågan.

Spanat in dessa skor på brandos, råkade nämligen se att mina skor har slapp sula på båda skoran. SKIT skor, köpte dom på stadium i våras man tycker ju dom borde hålla ett tag. Egentligen om jag ska köpa dom där DC skorna som jag varit en sucker på sen förra året borde jag passa på att köpa vinterskor också bara för att. Mina jävla tår blir som isklumpar på vinter för jag förfrysit dom i vanliga skor. Någon som vet om DC är små eller stora i storlekarna? Älskar rosa, jag är en sucker på ROSA vill endast ha rosa grejor.

Så hur ska man göra. Ska man sats på dessa DC skor eller inte?! Behöver hjälp!

14275-p

Bilden lånad av brandos.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

1 thought on “Att köpa eller inte köpa DC skor det är frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: