Haft en låt på hjärnan som går så, skit kass så fattar inte varför jag har den på hjärnan den ville väl placera sig där. Idag har jag jobbat, känner mig mör i kroppen vill jag lova. Sonens pappa sover över här i natt då vi ska sjunga och fira en femåring imorgon bitti. FEM år, shit pomfrits vad tiden går fort.

Han har varit så spänd nu, vad ska hända och hur kommer det bli. Sötgubben.
Funderar på hur jag ska göra systemkameran står på 2 i batteriet, oroar mig för att den ska sluta funka  när man ska knäppa massor med bilder imorgon. Vad tror ni ska man ladda batteriet kanske?

Nä nu ska jag bege mig till soffan, sonens pappa glor på tv där.
Cio!

Föresten idag för 5 år sedan hade jag nyss ätit räkor och var på väg tillbaka till BB eftersom jag haft permis. Idag för fem år sedan var jag totalt ovetande om att jag inom 15 timmar och 5 min skulle få möta min son. Helt otroligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa