Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Många läsare men inga kommentarer.

Såg precis att ni varit riktigt nyfikna idag och igår, antar att det var på grund av kalas kanske. Hehe.

Här kommer lite fler kalas bilder, har dock inte hunnit knäppa kort på presenterna han fick av barnen idag, så lägger upp dom senare. Tårtan är en spöktårta, kladdkakebotten med grön grädde gjord med grön karamellfärg, maränger som spöken som lite rolig dekoration. I bålen la jag låssas flugor vilket barnen gillade skarpt , rekomenderar verkligen BÅL till kalas, enkelt och roligt att göra sen ett plus att barnen får i sig lite frukt bland allt godis och socker, flugorna blev nästan en tävling om vilka som fick flest. Sedan så var dom imponerade av godispåsarna också. HÖRDE hur som skrek DET är pojk och flickspöken, kul att få göra något eget. Tycker de är så tråkigt att alla godispåsar ser likadana ut, typ rosa eller blått fluffigamoln grejs, ville ha något fränare, ni ser bilderna i inlägget nedanför det här inlägget. PÅSTÅR inte att jag kan måla eller så men det blev i alla fall unikt. Här får ni lite bilder. Som sagt kommer presentbilder senare.

OCH hörrni ta och kommentera mera!

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.