Så var den här dagen mot sitt slut. VAR jätte lyckad dag. När sonen/sonens pappas släkt kom hit idag och firade (min släkt bor 10 mil bort och kunde tyvärr inte medverka idag) så åt vi jätte goda hamburgare sonens pappa gjort, sedan åt vi tårta och vi hade även tipspromenad här i hemmet. Frågorna handlade om sonen från födsel tills idag. Var riktigt kluriga frågor med födelsevikt, längd och vilken vecka han föddes i. Vilken tid och hans favorit rätter osv. SKIT kul, folk tyckte det var jätte svårt men vi fick en vinnare sonens pappas moster som vann ”sonens” favoriter i form av, makaroner, korv, oliver, bröd, keso var något mer också tror jag som jag glömt. Var skit kul grej, faktiskt. Blev lite Wii spelande i form av mario kart och sedan åkte gästerna hem och vi köpte en pizza som vi delade på. Åt inte mycket för var proppmätt.

Sonen och jag såg på lite tv och ”en ö i havet” sedan så la jag honom och han somnade kvikt. Själv satte jag igång med att städa, har inte så mycket till val. DELS är jag sån som vill ha rent hemma annars får jag damp och sen blir det barnkalas imorgon klockan 13.00 – 15.00 och då vill jag ha rent och fint hemma. Sonen fick massor med paket, lägger upp lite här från kalaset resten kommer in på bilddagboken för dom som har mig där, ni kan ju prova lägga till mig där om ni vill så KANSKE jag godkänner.

Bilderna nedan är presenter och påsarna med spöken samt den rosa tårtan har jag gjort själv.
Spökena är till spökkalaset imorgon som sonen ska ha. Ville göra något unikt och inte köpa såna där TRÅKIGA påsar i vanliga färger, alla spöken ser olika ut och de är både pojk och flickspöken vem som får vem kommer bero på kön i fiskdammen sen, vilket alltså betyder att flickor kan få pojkspöken och pojkar flickspöken. Det rosa på tårtan är grädde med karamellfärg i, ovanpå är det krossad daim. Själva tårtbotten består av kladdkaka. Den andra fina tårtan har sonens gammelfarmor gjort.

(bilder finns om ni klickar på kommentarer på detta inlägg. orkar inte lägga upp alla igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.